niet alles goud wat er blinkt

Op de dag voor de Kerst een casual maar stijlvol jurkje in een aparte kleur groen,  met een gouden glittertje erin verwerkt. De jurk met col is van Scotch and Soda en komt weer van Castelijn uit Beek. Ik draag er antraciet panty’s en een grijs puntlaarsje met hak onder. Deze jurk is ietswat casual, maar heeft toch een feestelijk tintje door het gouden glittertje. Ideaal dus voor een etentje met de familie op Kerstavond. Bij Castelijn is de uitverkoop begonnen,  dus sla je slag lady’s!! Fijne Kerstavond allemaal 👍🙋❤️✨🎄

Castelijn Fashion and Denim, Markt 71 Beek. IMG_4110.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s