Kerst met een strikje

Op Tweede Kerstdag draag ik een lekker warme wollen pencildress van G-Star. Eroverheen een kek kort jasje met streep, mooi getailleerd en iets langer aan de achterkant. Om het geheel bijzonder af te stylen draag ik er een houten strikje op van het merk Ree Crea, 100% handmade en 90% gerecycled. Onder deze vrouwelijke outfit kies ik vandaag natuurlijk voor een hakje, maar een mooie  sneaker of een stoere Dr.Adams schoen zou er ook top onder staan en de outfit weer een heel ander karakter geven. Ik ben gestrikt voor Tweede Kerstdag .. jullie ook girls? De hele outfit inclusief het grappige strikje komt weer van Castelijn uit Beek. Have a perfect xmas day!! 👍🙋✨🎅🏻🎄

Castelijn Fashion and Denim, Markt 71 Beek. IMG_4291.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s