lederen jacky forever 

Op zondag casual chic. Ik toon een kort, grijs jack van leer met zilveren studs aan de kraag. Eronder een zeer nette jogging in klassiek grijs, voorzien van een hoge taille en een uitstekende pasvorm. Onder het jasje een grijs truitje met wit kraagje. Omdat grijs een wat sobere kleur is, vind ik het leuk om verschillende kleurennuances in deze kleur met elkaar te mixen. Zoals ik al eerder gezegd heb, is een lederen jasje ook een goed basisstuk in je garderobe. Bovendien is grijs eens wat anders dan het traditionele zwart. Sunny sunday girls!! 👍🙋🌼

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s