denim army 

Op maandag weer een vlotte outfit met het militaristische jasje in donkerblauw met de gouden knopen. Dit soort jasjes blijven we zien dit voorjaar, zowel in de korte als in de lange uitvoering. Ik draag er nu een skinny jeans onder met gaten en verfspatten. Wel een gekuisde versie, de meer uitbundigere versies laten we liever aan de 18 jarigen over. Als accessoire draag ik een klein omhangtasje erbij, genaamd de Karl, met een knipoog naar de bekende ontwerper van Chanel. Onder de outfit draag ik puntlaarsjes met een bescheiden hakje met een crocoprintje. Ik vind het verder altijd leuk om een netter jasje te combineren met een stoere jeans en hakken eronder. Zo ontstaat er een zakelijke outfit met een rauw randje! Fijne week lady’s !!👍🙋🌼

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s