pak van je hart 

Vandaag een mooi pak in lichtblauw van Yaya Women met een leuk retro printje. Dit pak kan zowel sportief als gekleed gestyled worden. Sportief met een shirt en platte schoenen en meer zakelijk met een hak en een blouse eronder. Bovendien kan de blazer ook leuk los gedragen worden met een stoere jeans eronder. Het vrouwenpak is daarom ook een goede aanvulling op jullie garderobe. Pak dat pak girls en have a great day!! 👍🙋💋

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s