business angels 

Op zondag een klassieker in een modisch jasje, namelijk het witte overhemd. Ik toon een oversized versie van Yaya Women met een bijbehorende stropdas. Witte overhemden worden dé mode trend voor de vrouw dit voorjaar. We dragen dit item in het voorjaar met een dikke panty, tregging of skinny eronder en in de zomer gewoon met blote benen. Met witte sneakers eronder maken we de outfit sportief en met een hak en clutch krijgt de outfit een meer zakelijk tintje. Deze modeknaller komt trouwens weer van Castelijn uit Beek. Fijne zondag fashionista’s!!👍🙋😇👯‍♂️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

2 gedachten over “business angels 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s