fancy flowers 

Vandaag een leuke gebloemde jurk van Fetish in zachte tinten.  Zoals al eerder gezegd krijgen we veel bloemen te zien het komende mode seizoen. Om het geheel wat op te spicen, draag ik onder de dress overknee laarzen in een mooie kleur groen. De kleine en wat vollere vrouwen geef ik het advies een beetje uit te kijken met opvallende prints. Wil je toch voor een bloemetje gaan, kies dan voor een subtielere variant,  in de vorm van een enkel blousje bijvoorbeeld en houd dan de rest van de outfit effen. Fijne dag lady’s!! 👍🙋🌹

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s