bomber party 

Vandaag weer een sportief setje met de actuele bomber in de hoofdrol. Ik toon een lichtgrijze bomber, in een ietswat glanzend stofje, met donkerblauwe biezen op schouders en mouwen. Eronder zien jullie een comfortabele broek in een soepel vallende stof van Studio Anneloes. Deze broek is onderdeel van een pak, waar ik in een van de volgende blogs op terug zal komen. De getoonde outfit kunnen jullie sportief afstijlen met een sneaker eronder, maar ook wat sjieker met een hak. Deze hele set  is overgens te koop bij Castelijn in Beek. Fijne dag girls!! 👍🙋💙

Castelijn Fashion&Denim , Markt 71 Beek. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s