blue blue baby 

Vandaag een zeer comfortabel en trendy pak in donkerblauw van Studio Anneloes. De zachte flexibele stof staat garant voor een optimaal draagcomfort en bovendien kun je dit pak zowel sportief of sjiek dragen, zoals jullie zien. Sjiek met een hak en een witte blouse, of sportief met een Royalblauw shirt en een rode sneaker. Dit pak is ook ideaal om op reis te gaan. Je komt er altijd representatief mee voor de dag. Deze hele outfit is weer van Castelijn! Fijne avond lady’s!!👍🙋👯‍♂️

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s