blue lagoon 

Vandaag een jurk in blauwtinten in een schilderachtige print. De jurk is van Transfer uit een voorgaande collectie. Ik vind het altijd een uitdaging om een oudere jurk anders te stijlen. Hier draag ik er een witte blouse onder met ruches en goudkleurige laarsjes om er een barok tintje aan te geven.  Zo kunnen jullie ook een kale nek in de winter verbloemen, bij items die iets te laag uitgesneden zijn. Dus staat grijs of zwart je bijvoorbeeld niet zo mooi, dan gooi je er gewoon een blousje onder in een andere tint! Deze jurk heb ik zoals jullie zien ook even andersom aangetrokken. Bij  sommige jurken kan dit en je creeërt dan op een eenvoudige manier een andere stijl. Fijne avond girls!! 👍🙋🙃

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s