orange on top

Vandaag een leuke eenvoudige set, bestaande uit een oranje blouse en een lederen broekje. De blouse is een beetje bohémian style en staat leuk in combinatie met het stoere broekje. Ik begrijp best dat zo een kort broekje niet voor iedereen weggelegd is, maar met een dikke panty eronder en platte schoenen zal het wat makkelijker te dragen zijn. Jullie kunnen er eventueel ook nog een lang of halflang zwart vest overheen dragen. Zwart met een accentkleur zoals oranje staat trouwens altijd goed. Zonnige vrijdag allemaal!! 👍🙋🎉🎉🎉

Een gedachte over “orange on top

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s