koninklijke strepen 

Op deze zonnige Koningsdag uiteraard een outfit in stijl! Ik draag een oranje broek van Sisters Point van Smaak, met een bies aan de zijkanten op nationaal niveau! Broeken met sportieve biezen zijn trouwens erg hot dit seizoen. Eronder draag een kek blousje met vlinders en eroverheen mijn favoriete Sergeant Pepper getinte jas, want het mag vandaag best een streepje méér zijn. Op deze outfit vandaag killer heels in donkerblauw speciaal voor onze koning. Happy Kings day lady’s!!👍🙋

2 gedachten over “koninklijke strepen 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s