over the rainbow 

Vandaag een te gekke denim salopette van G Star, van Castelijn  uit Beek. De pasvorm is subliem! Ik draag er een kleurrijk truitje onder van het merk Geisha en schoenen van Unisa. Onder een salopette draag ik het liefste hakken, dat maakt het geheel lekker vrouwelijk. Denim kun je chic maken met een hak en een witte blouse zou ook niet misstaan onder dit pak. Wel moeten jullie erop letten dat de items die je eronder draagt een strakke snit hebben. Go denim girls and see the rainbow!! 👍🙋🌈🌈🌈

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s