rauwe denim

Vandaag een limited edition dress van het geweldige merk Fetish, uiteraard te koop bij Smaak in Geleen. De pasvorm is subliem en de jurk is gemaakt van een stoere denim en is een destroyed jeans exemplaar. Door de stretch in de denim heeft deze jurk toch een optimaal draagcomfort. Ik vind het prachtig, zoals jullie wellicht al weten om onder stoere jeans heels te dragen. De schoenen zijn overgens metallic blauw en van S Oliver uit Maastricht. Wie durft lady’s? Have a raw denim day!!👍🙋😎

Smaakvoorvrouwen. Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Een gedachte over “rauwe denim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s