clockwork orange 

Op deze zonnige dag oranje. Absoluut niet alleen voorbehouden aan Nationale feestdagen en om het Nederlanders team aan te moedigen! Deze kleur is absoluut een topper en zal veel vrouwen mooi staan. De jurk die jullie hier zien is van Castelijn en van het Nederlandse merk Sandwich. Ik draag er een vrolijke hak onder in blauwtinten en een ketting met blauw om deze kleur in de outfit te herhalen. Herhaling qua kleur is een absolute must om balans in je outfit te creëren. Zonnige dag lady’s!!😀😎🙋

Castelijn Fashion & Denim, Markt 71 Beek City.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s