romantische strepen 

Vandaag weer een top setje van Seven Moons uit Geleen. Lekker stijlvol en luchtig voor warme dagen! Ik draag een gestreept rokje met daarop een wijdvallende blouse in mooi roomwit van het merk Nümph. De tas is van Ucon Acrobatics. Het is een shopper maar ze hebben ook super toffe rugzakjes en andere tassen van dit merk. Onder de set draag ik een paar heels maar een platte schoen kan uiteraard ook. Dan geven we deze outfit een sportievere touch. Zonnige dag girls!! 👍🙋😎⭐️

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s