rood met een streepje 

Vandaag weer een outfit met een streepje. Ik draag een rode sweater van Alix,  in de mix met een gestreept rokje van Nikkie. Eronder witte sandalen met blokhak,  met een knipoog naar de jaren 6o en een tasje van Elvy.  Met uitzondering van tasje en schoenen komt de hele outfit komt weer van Castelijn, waar deze week de sale van start is gegaan op diverse items. In de volgende blogberichten zal ik nog meer outfits laten zien met deze geweldige sweater van Alix, ideaal voor iets koelere zomerdagen. Fijne zondag girls!! ❤️❤️❤️

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s