vanille met kersen 

Vandaag weer een te gekke jurk van Fetish van Smaak! Ik draag een dress uit joggingstof in een mooie vanille kleur,  in de mix met rode accessoires en schoenen met sleehak. Deze jurk is uiteraard ook leuk als tuniek te dragen met een skinny broek eronder. Sobere  kleuren zoals beige en zandkleur kun je dus leuk pimpen met vlammend rood! Het leuke party tasje is van Elvy en ook te koop bij Smaak! Fijne dag girls!! ❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s