broeken weer 

Vandaag een te gekke broek! Ik toon een set van Seven Moons uit Geleen, bestaande uit een donkerblauwe ietswat skinny broek en een kekke top van Ato Berlin. De broek is gemaakt van een ietswat dikkere stretch stof en heeft door de hogere taille een uitstekende pasvorm. Seven Moons heeft sinds kort dit geweldige nieuwe broeken merk, genaamd 2nd One. Deze broeken collectie wordt in het najaar nog uitgebreid met meerdere kleuren en modellen! Onder deze outfit draag ik een grappige schoen met bloemen print en een bescheiden hakje, van Sascha uit Maastricht. Top dag girls!! 🦄🦄🦄

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s