jogging met strik 

Vandaag een casual jurkje in zandkleur met subtiel opschrift,  van Yaya Women. Daaronder draag ik een blauwe blouse van Maison Scotch met een grote strik. Leuk om casual en chic te mixen, zoals ik al eerder heb laten zien op mijn blog. Verder haalt het blauw de sobere beigetint van de jurk wat op. Deze outfit kan natuurlijk ook sportief worden afgestyled met een platte schoen of sneaker. Top dag allemaal!!👍🙋❤️

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s