cosy denim day 

Op een koelere zomerdag kiezen we uiteraard voor denim. Ik draag vandaag een jeansbroek en een knusse sweater uit joggingstof met mooie details van Scotch& Soda. De trui heeft een aangezette hoge kraag en krijgt hierdoor net een andere touch. De denimbroek is niet te strak gesneden en valt ook niet te laag. Ik draag onder een jeansbroek graag een hak, maar een sneaker kan uiteraard ook! De hele outfit komt weer van Castelijn uit Beek en is al van de nieuwe collectie. Nice day girls!! 👍🙋😻

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s