blokje om 

Op zaterdag al een najaars primeurtje van het merk Ato Berlin en vanaf 10 augustus in de winkel bij Seven Moons in Geleen! Ik draag een pakje in een zwart met wit blokje en een ruig shirt uit mijn eigen privé collectie. Het rokje en het vest kunnen natuurljk ook leuk apart gecombineerd worden met rood, blauw, wit of groen. Doordat de stof van het pakje een gebreid tricot tintje heeft kun je er in het najaar een leuke panty onder dragen. Top weekend allemaal!! 👍🙋😇

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s