lijntje trekken 

Aan het begin van deze week gaan we vrolijk van start met een streepje in blauw en rood. De jurk is van Castelijn en van Maison Scotch, de vrouwenlijn van Scotch & Soda. Ik heb deze outfit ladylike gestyled met  blauwe heels van S. Oliver! Het kan natuurlijk ook sportief met een trendy sneaker in blauw, rood of wit. Deze jurk is al van de najaarscollectie en kan later in het seizoen dus ook leuk met een dikke donkerblauwe panty gedragen worden. Have a great week lady’s!! 👍🙋💋👯

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s