indian summer 

De nazomer is in aantocht en deze outfit past daar perfect bij. Julie zien een gebloemd jurkje in mooie zachte kleuren van Fetish. Erop draag ik een trendy denim jas in de nieuwe driekwart lengte. Deze jas is een perfecte aanschaf voor de nazomer en de jurk mag er gerust een stukje onderuit piepen. Dat maakt de outfit namelijk lekker vlot en erg speciaal. De jas staat natuurlijk ook altijd goed in combinatie met een broek! Deze outfit heb ik verder afgestyled met een hoogglans goudkleurig partytasje van Elvy. Dit is een leuk tassenmerk dat in de markt is gezet door bn’er Laura Vlasblom. Vooral de kleine partytasjes zijn erg populair en handig om naar festivals te gaan, of voor een dagje shoppen. Ze zijn er in vele uitvoeringen. De schoenen zijn van H en M en ook in goud. Ze matchen uiteraard uitstekend bij het tasje. Ook eens leuk om het stoere denim te mixen met goud zoals jullie zien. De hele outfit inclusief het tasje kunnen jullie scoren bij Smaak in Geleen. Daar staat bovendien as. zaterdag nog en grote outlet dag op het programma! Go for it girls 🙋🎉😍👗👕and grab that fashion!! 

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

2 gedachten over “indian summer 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s