jump and play 

De jumpsuit is eigenlijk van alle tijden en blijft ook dit najaar hot. Jullie zien een versie van Scotch& Soda in stijlvol zwart en te koop bij Castelijn in Beek. Ik draag er een grote zilveren armband bij en aparte heels met glitters van Sacha uit Maastricht. Een jumpsuit in een donkere kleur staat altijd netjes met heels en oogt sportief en vrouwelijk tegelijkertijd. Go out and jump around lady’s!! 👍🙋👯🎉

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s