groen licht 

Groen wordt één van de nieuwe kleuren voor het najaar! Vooral dit flessengroen vind ik zelf erg mooi. Jullie zien hier een jurkje uit de nieuwe najaarscollectie van Dry Lake en eronder draag ik een mooi kanten blousje met hoog kraagje van hetzelfde merk. Dry Lake is een nieuw merk bij Sevenmoons in Geleen en ik vind het zelf mix van klassiek en trendy. De belijningen zijn erg mooi en de pasvorm en kwaliteit van de stoffen zijn top. De kleuren van de collectie zijn; zwart, donkerblauw en donkergroen. Dus makkelijk te  combineren. Top dag girls!!👍🙋👗

Sevenmoons, Salmstraat 26 Geleen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s