early bird outlet set 

Vandaag is het outlet dag in Geleen. Een goede reden om op pad te gaan voor echte fashionista’s! Dit jurkje in trendy bloemetjes is van Smaak en ik draag er een denim jasje op, uit mijn eigen collectie. Leuk om denim jasjes  te pimpen met een strikje of een leuke broche. In het najaar komen er ook leuke opstekertjes in de vorm van insekten binnen bij Smaak… dus let goed op allemaal!! Vandaag trek ik knalrose sneakers aan om goed te kunnen rennen. Sneakers en denim geven iedere outfit meteen een sportief tintje. Leuk in contrast met het meisjesachtige bloemen jurkje. Go for it today fashionista’s en have a great and sunny weekend!! 🙋👍💫👯👀👗

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s