grease lightning 

Een stoere zondag vandaag! Ik werd  helemaal blij van de nieuwe najaarscollectie van Nikkie zoals jullie zien. Dit is een bomber in metallic groen en wel een limited edition selected by Kate Moss en nu te koop bij Castelijn in Beek. Bombers blijven hot dit najaar maar dit exemplaar is uiteraard alleen voorbehouden voor echte fashionista’s. Eronder draag ik een zwarte denim met punky details van Zhrill. De netkousjes en puntige pumps maken het plaatje echt compleet. Wish you cool sunday girls!!🙋👍😎😎😎

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s