grapjas

Een hele speciale jas vandaag van Ato Berlin en te koop bij Sevenmoons in Geleen. Let op de speciale details zoals de groene manchetten en de fluwelen kraag. De kraag kan zowel hoog als laag gevouwen worden. Een ideale jas voor het najaar en leuk te mixen met een broek, jurk of rokje. De grijze broek en oranje trui die ik eronder draag komen ook van Sevenmoons. Oranje gaan we veel zien als accentkleur tijdens het najaar. Fijne dag lady’s!! 😍👍🙋

Sevenmoons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s