black swan 

Op de eerste gevoelsmatige najaarsdag een toepasselijk blogbericht. We gaan eens back in black maar wel op z’n Ellies met een touch of white! Jullie zien een apart jurkje met een voile onderkant voorzien van ruches, uit de nieuwe gedurfde najaars collectie van Nikkie Plessen en te koop bij Castelijn. Ik draag er panty’s met een witte naad aan de voorkant onder en polkadot puntschoenen in zwart en wit. Om het zwart van de jurk wat te breken draag ik er een witte ketting op. Aan de pols een brede armband met stoere studs. Fijne dag girls!! 👍🙋👯

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s