fluwelen bomber dag 

De bomber blijft een hit dit najaar. We gaan ze zien in vele verschillende uitvoeringen. Dit najaar gaan we shinen en kleuren als nooit tevoren! Glanzende stoffen en veel kleur is mijn advies! Ik draag hier een pink bomber van het jeugdige merk Ydence van velours. Eronder een dino blousje, hooggesloten met net strikje. Vervolgens een hippe ietswat baggy broek van Fetish. Pink en lichtgrijs staan erg mooi bij elkaar zoals jullie zien. De hele outfit komt trouwens van Smaak uit Geleen. Fijne dag allemaal!! 👍🙋💜💜💜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s