wild grey denim day 

Op deze stormachtige dag een stoere casual outfit. Ik draag een setje van Smaak uit Geleen. De sweater met een vrouwelijke touch is van Ydence. Eronder zien jullie een destroyed jeans van Fetish. Met bijzondere accessoires maak je je outfit net even anders! ik kies hier voor leopard. Het strikje op mijn truitje is van Pinned by K en de ceintuur en het tasje zijn van Elvy. De laarsje komen van Bristol. Bij Smaak verkopen we nu vele leuke accessoires van Pinned by K, zoals shoecandy, ook te dragen als broche zoals jullie kunnen zien en bont flapjes voor op je schoenen. Maar er zijn ook leuke nepktaagjes en er komen er nog veel meer in limited editions!! Great day girls!! 👍👍🙋👩‍🎤

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s