a perfect storm outfit 

Op deze stormachtige najaarsdag een frisse en lekker warme outfit van Sevenmoons uit Geleen. Ik draag een perfecte broek in een mooie olijfkleur van 2one, met daarop een kek blousje van Nümph in een mooie blauwe kleur met goudkleurige maantjes erop. Daaroverheen een blauwe jas ook van Nümpf. Verder draag ik er bronskleurige laarsjes onder met een hakje. Leuk om eens een winterjas te nemen in een andere kleur als het veilige zwart of grijs! Deze kleur jas staat ook mooi op grijs, bruin, of olijf en blauw! Dus makkelijker te combineren als jullie wellicht zouden denken. Top dag lady’s!! 👍🙋💃

Sevenmoons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s