etna style 

Vandaag mijn look om de Etna te gaan bekijken. Met sexy accessoires maken Italianen hun outfit steeds anders! Ik draag een jasje van Fetish met daaronder de sportieve broek uit de travel collectie van Studio Anneloes. Eronder rode New Balance Sneakers, opgeleukt met zilveren fringes van Pinned by K en een zilveren tas uit Parijs van neopreen ook met fringes. Het blauwe strikje op de jas is overgens ook van Pinned by K. Top dag lady’s!! 👍🙋😎Ciao….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s