italian style 

Een zonnig blogbericht vandaag vanuit Sicilië. Ik draag een gestreept jurkje in een wijdervallend model en style mijn outfit af met grote, knalgeoene oorbellen die ik hier kocht. Ze zijn handgemaakt. De oorbellen worden steeds groter en worden vaak ook maar aan één oor gedragen in Italië. Ze zijn kleurrijk en bombastisch fantastisch!! Met mijn klassieke Rayban erbij ben ik dan zeker qua kleuren gezien vandaag Italian proof. De jurk kocht ik trouwens thuis bij Zara. Buon giorno!! 💋💋💋🇹🇯🇹🇯🇹🇯

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s