insekt power 

Aan het begin van de week weer een zeer aparte jurk en natuurlijk is deze van het merk Fetish. Hij is voorzien van bijzondere details zoals de bretels en het grote insekt aan de onderkant. De stof is winters en voorzien van een subtiel rood krijtstreepje. Eronder draag ik een dunne top in de mooie kleur bordeaux rood en de kousen en schoenen heb ik in dezelfde tint gekozen. Fetish maakt jurken die ook ideaal te dragen zijn voor vrouwen met iets bredere heupen. Qua vormgeving denkt dit merk graag out of the box. Top week fashionista’s!! 👍🙋❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s