Green miles

Vandaag groen in de hoofdrol! Deze kleur gaan we namelijk dit najaar erg veel zien, in verschillende kleurennuances. Ik toon hier een setje van Sevenmoons uit Geleen, bestaande uit een rokje en bomber van Nümpf. Eronder enkellaarsjes en erbij draag ik grote armbanden in verschillende kleuren. Zorg er altijd voor dat de accessoires qua kleur de outfit versterken en herhaal kleuren in je outfit! Verder blijft de bomber ook actueel dit najaar in veel verschillende uitvoeringen! Top dag girls!! 💋🍁😍

Sevenmoons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s