Black is beautiful

Op zondag ga ik eens voor zwart. Zelf draag ik wel eens zwart, maar altijd gecombineerd met een beetje kleur. Deze zeer aparte dress/ overgooier is weer van Smaak en van Fetish. De gebloemde jurk zit er los onder. Zoals jullie zien kun je de overgooier dus ook anders stylen, met een denim blouse en jasje. Zwart en denim blijft voor mij een top mix! Onder de dress draag ik velvet schoenen met applicaties van het merk Sam Edelman. Dit seizoen gaan we op de versiertour girls. de broche is overgens weer van Pinned by K en ook te koop bij Smaak. Sunny sunday girls!!

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

2 gedachten over “Black is beautiful

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s