She wore blue velvet

Vanavond gaan we voor fluweel! Velvet wordt dé trend voor het najaar. We gaan velvet kleding maar ook schoenen zien en mijn ouftit voor vanavond is hier een goed voorbeeld van. Het blauwe jurkje in deze stof is te koop bij Castelijn en van het leuke merk Sparkz. Eronder draag ik rode velvet laarsjes in wijnrood van Van Haren. Omdat het jurkje aan de korte kant is draag ik er een dikkere blauwe panty onder. Top avond ladys!! 💋💋💋

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s