badass on the office

Op zaterdag een ietswat klassieker setje met een ondeugend tintje, van Smaak uit Geleen. Ik draag een donkerblauwe chino met een subtiel rood krijtstreepje, in combinatie met een shirt met badass opdruk en eroverheen een klassiek blazertje in de mooie najaarskleur roestbruin. Met de donkerblauwe pumps eronder gaan we vandaag voor de zakelijke styling. Om deze outfit wat sportiever te maken kunnen we er uiteraard ook een sneaker of platte schoen onder dragen. Een catchy shirt onder een klassiek blazerjasje maakt de outfit altijd iets vlotter dan de blouse! De hele outfit is trouwens van het leuke Nederlandse merk Ydence. Nice weekend girls!! πŸ‘πŸ™‹πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s