xmas sneak preview

Op zondag ga ik jullie al een beetje in de kerstsfeer brengen! Wat word ik blij van de nieuwe najaarstrends, want shiny items die voorheen alleen voor de kerst voorbehouden waren, gaan we nu ook gewoon doordeweeks dragen! Dan wel uiteraard op een andere manier gestyled. Een mooi voorbeeld hiervan is dit golden pakje van Aaiko en gespot bij Castelijn in Beek! Ik draag een top met rok in de feestelijke styling, waarbij ik de langere top op een speciale manier in de rok draag. Even één puntje aan de voorkant losjes in de rok gestoken. Met gouden laarsjes en funny panty’s van Zohara eronder is het plaatje compleet. Op de andere foto ga ik voor de meer casual styling. Gouden rok met een trendy t-shirtje van Nikkie. Eronder stoere platte schoenen met studs. Stralende zondag girls!! 🌟🌟🌟

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Een gedachte over “xmas sneak preview

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s