rock the office

het begin van de week weer een zelf samengestelde outfit met een klein rock tintje! Ik draag een stoere baggy broek van Fetish met verfspatten en daarop een net blazer jasje van Ydence. Onder het jasje een shirt met rock tintje van Zara en met het losse lederen kraagje van Ibana maak ik de outfit compleet. Onder dit geweldige setje draag ik out of the box schoenen, gemaakt van een barok stofje van het label Sam Edelman. Dit aparte merk spotte ik bij Hudsons Bay in Maastricht. Leuk om stoere items te mixen met bijvoorbeeld een klassieke blazer! Top week girls!! πŸ‘πŸ™‹πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s