victoriaanse denim

  • Denim blijf ik leuk vinden om mee te mixen, want je kunt er eindeloos mee variëren! Laatst vroeg mij iemand, wat ze kon dragen op denim. Mijn antwoord was kort en krachtig… wat kun je er niet op dragen! Op denim kan en mag alles! Hier draag ik er een speels truitje van Fetish op, met ruches en opdruk. Onder het truitje draag ik weer een los kraagje van Pinned by K, in een groene panterprint. Losse kraagjes zijn er volop, in de meest gekke varianten en I love it, want zo kunnen jullie je outfit steeds een andere touch geven. Het tasje is van Elvy en past uitstekend bij de aparte laarsjes van Sam Edelman. De hele outfit plus het kraagje komt weer van Smaak uit Geleen. Top dag girls!! 👍🙋
  • Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s