denim bombers and flowers

Zoals jullie wellicht al opgemerkt hebben, blijft de bomber een echte modetopper dit najaar! Deze bomber van Nümpf is wel heel bijzonder. Hij is mooi getailleerd te dragen en heeft een prachtige bloemen applicatie op de achterkant. Verder is hij gevoerd en wat dikker, zodat hij nu ook nog als buitenjasje gedragen kan worden. Eronder draag ik een blouse met bloemen, ook van Nümpf en een top broekje van 2one met een geweldige pasvorm. Tenslotte wil ik nog even vermelden dat deze bomber ook erg goed gedragen kan worden op een culottes of een high waisted broek of rok. De outfit komt trouwens weer van Seven Moons uit Geleen. Top weekend allemaal!! 👍🙋💋

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s