goldy oldy

Vandaag trek ik eens een jurk uit mijn eigen kast aan en natuurlijk van mijn favoriete merk Fetish. Deze jurk is van vorig jaar en vooruitstrevend, dus typisch Fetish. Hij is totaal oversized en staat leuk met de stoere schoenen van Janet&Janet. Oversized jurken zijn zoals velen misschien denken echt niet alleen voorbehouden aan dames met een maatje meer! Door de jurk oversized te dragen wordt het contrast net groter als je iets smaller bent. Top dag girls!! πŸ‘πŸ™‹πŸ’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s