trainingsvest als fashion statement

Al enige tijd zien we trainingsjasjes en sportbroeken in het modebeeld, uiteraard wel getransformeerd tot echte mode knallers! Dit vest van Ato Berlin is hier een mooi voorbeeld van! Wel moeten dit soort mode items goed gestyled worden. Mijn voorkeur gaat ernaar uit, om te mixen met sjiekere items, zoals deze ietwat klassiekere broek in een subtiel ruitje. Op de broek draag ik een andere klassieker, de altijd classy Gucci riem. Onder het vest zien jullie nog een kek blousje van Nümph met een gek printje. Het vest en de blouse zijn overigens te koop bij Seven Moons in Geleen. I wish you all a fashionable day!!👍🙋💝

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s