Zondags jasje

Vandaag weer een echte eyecatcher. Met het oog op de komende feestdagen draag ik hier een blazer in zilver velours, van Castelijn en van het merk JoshV. Onder het jasje draag ik een groene top van Nikkie en verder draag ik er een stoere grijze jeansbroek bij. Zo ontstaat er een outfit met een casual tintje, bovendien kan de shiny jas zo ook doordeweeks gedragen worden. Velours wordt trouwens dé partystof voor de komende feestdagen, and I love it! Let it shine girls!! 👍🙋😍💋🎉

Castelijn Fashion & Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s