pak van mijn hart

Vandaag een geweldig pak van Ydence voor Smaak! Ik draag een klassiek pak met een sexy twist in een mooie roestkleur. De styling is ton-sur-ton en de accessoires in panter print maken de outfit net nog iets pittiger. Het topje in dezelfde kleur is van satijn en ook van Ydence. Door de stoere armbanden en het ruige riempje, plus bonte puntlaarsjes ontstaat er een mooi geheel. Ik draag vaker meerdere armbanden bij elkaar in overeenkomstige kleuren. Door één armband te kiezen in dezelfde print als de ceintuur ontstaat er balans in je outfit. Top dag girls!! πŸ‘πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s