toekan office alarm

Vandaag een speelse set van Seven Moons uit Geleen, met een aparte print in de vorm van toekans. De basiskleur is groen en de bomber heeft een subtiele glans. Onder de bomber draag ik een bijpassende blouse. Zoals jullie kunnen zien kun je de blouse ook mooi individueel dragen, op een altijd goede, donkerblauwe chino. Een chino met pumps en een blousje staat classy en altijd goed. De hoge pumps spicen de ietwat klassiekere broek behoorlijk op. Een ideale look voor kantoordames met een ondeugend randje zou ik zeggen!๐Ÿ˜‰ Top dag lady’s!! ๐Ÿ‘๐Ÿ™‹๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ 

Seven Moons, Salmstraat 26, Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s