laat je fluwelen rokje zien

Fluweel en velours worden dĆ© modetrend voor het najaar! Ik draag een zwierige rok van Castelijn in een mooie blauwe kleur en mix deze met een casual sweater. Wel een bijzondere trui uiteraard van Scotch&Soda, met een kleurrijke applicatie erop. De rode velours laarsjes maken het plaatje compleet. Ik spotte ze bij Van Haren in Geleen. Een tip van mij is dat je velours en fluweel leuk kunt mixen met sportievere items. Duidelijk zichtbaar op de foto. Top dag lady’s!! šŸ‘šŸ™‹šŸ˜šŸ˜šŸ˜

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s